ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λοφίσκου

σας ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει

Χριστουγεννιάτικη Εκδρομή

την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου

στην Ονειρούπολη Δράμας

Πρόγραμμα: 14:30 μ.μ Αναχώρηση από Λοφίσκο

16:00 μ.μ Επίσκεψη στην Δράμα

20:30 μ.μ Αναχώρηση από Δράμα

Δωρεάν για τα παιδιά

Τιμή εισιτηρίου 8€ για τους Ενήλικες

Τηλ Επικοινωνίας - Εγγραφές  69737272740 Μένια Τσενέλη

& 6946893660 Τασούλα Πατουλίδου

 

Σε μια κρύα νύχτα, τα χαμόγελα και η χαρά των παιδιών ζέσταναν την όμορφη εκδήλωση του συλλόγου μας, για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου για το 2018.

Εκ μέρους το Δ.Σ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά, τους γονείς και όλους όσους ήρθαν και μας τίμησαν. Να ευχαριστήσουμε τις κυρίες και τους κυρίους για την επιμέλεια του μπουφέ και όσους συντέλεσαν για την εκδήλωση αυτή.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Πρόεδρος Τσενελης Ιωάννης και ο τοπικός σύμβουλος Γιαννακίδης Νικόλαος του τοπικού συμβουλίου, Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λαγκαδά Κουτλιάνος Νικόλαος και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Μήττας Γεώργιος.

Η επιτυχία μας ήταν η χαρά των παιδιών , το χαμογελαστό πρόσωπο μετά το δώρο που πήραν και η ευχή για καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά.

Και του χρόνου…

<<  ενωμένοι για την διατήρηση των πολιτιστικών θεσμών >>

 

Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλες και φίλοι.

 

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του  Συλλόγου μας.

Η  παράδοση τα ήθη και έθιμα που δημιούργησαν και μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας  μέσα από δύσκολα χρόνια διαβίωσης,  αποτελούν την πολιτιστική μας  κληρονομιά.  Φιλοδοξία και καθήκον του Συλλόγου μας  είναι  αυτή τη πολιτιστική κληρονομιά να τη συντηρήσουμε και να τη κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές.  Η δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας θεωρούμε ότι συμβάλλει στην επίτευξη αυτού του σκοπού.  Στις  σελίδες μας θα βρείτε στοιχεία που αφορούν την ιστορία και τη λαογραφία του χωριού μας, φωτογραφίες του χθες και του σήμερα, ειδήσεις  και  πληροφορίες της περιοχής μας.

Θα ήταν χαρά μας   αν μέσω αυτής της ιστοσελίδας  ανοίγαμε ένα παράθυρο επικοινωνίας με όλους τους συγχωριανούς μας  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  Περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας, τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας προκειμένου να βελτιώσουμε και να εμπλουτίσουμε  αυτή την ιστοσελίδα ώστε να αποτελέσει μία καλή πηγή πληροφόρησης και ενημέρωσης για κάθε επισκέπτη.

Πιστεύουμε στην δύναμη της επαφής και της επικοινωνίας γι αυτό και θα επενδύσουμε σε αυτήν, μ’ αυτόν αλλά και μ’άλλους τρόπους. Γιατί η μικρή κοινωνία του χωριού μας  έχει ένα κοινό σημείο αναφοράς, ΤΟ ΧΩΡΙΟ μας.

Σε ένα κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον που αλλάζει γύρω μας, ο πολιτισμός και η οικογένεια μπορεί να μας κάνει να αντέξουμε. Ο πολιτισμός σημαίνει οτιδήποτε που κάνει ο άνθρωπος για να βελτιώσει και να ‘’χρωματίσει’’ την ζωή του.

Στόχοι του συλλόγου μέσα από το νέο Δ.Σ είναι η ανάπτυξη των δεσμών, η διάδοση του πνεύματος αλληλεγγύης και η καλλιέργεια των σχέσεων ανάμεσα στα μέλη του γενικότερα. Η συμβολή στην πνευματική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του Λοφίσκου και των ίδιων των μελών και φίλων του συλλόγου. Η ενασχόληση με τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του χωριού μας και του τόπου μας . Η εξασφάλιση δυνατοτήτων έκφρασης όλων των απόψεων και ειδικότερα ιδιαίτερων τμημάτων του Συλλόγου, όπως η νεολαία και τα χορευτικά. Η ενασχόληση με τα γενικότερα τοπικά προβλήματα του τόπου και η συμβολή στην επίλυσή τους. Η τοποθέτηση σε ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα  της προστασίας  του περιβάλλοντος. Η ψυχαγωγία των μελών στα πλαίσια της κοινωνικότητας με τους χορούς, της εκδηλώσεις και τις εκδρομές.

Έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε. Ελάτε μαζί μας!  Στηρίξτε μας! Ελάτε να υλοποιήσουμε τους στόχους του Συλλόγου μας.

Με εκτίμηση, Για το Δ.Σ.

Αθανάσιος Τσαλαμούρας

Πρόεδρος Δ.Σ

 

Πολιτιστικός Σύλλογος 
Λοφίσκου
Λοφίσκος – Λαγκαδά
Τ.Κ:57002, Θες/νίκης

Λοφίσκος, 18-11-2018

 

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ανακοινώνει

την σύνθεση του νέου Δ.Σ. του όπως προέκυψε

απο της εκλογές της Κυριακής 11/11/2018

 1. Τσαλαμούρας Αθανάσιος
 2. Κεράνης Δοξάκης
 3. Μανασής Μιχάλης
 4. Μπουραζάνης Χαράλαμπος
 5. Τσενέλη Μπρεσιμένια
 6. Πατουλίδου Αναστασία
 7. Μπαλτά Μαγδαληνή


Κατά την ψηφοφορία του διοικητικού συμβουλίου για την ιεραρχία,

με ομόφωνη απόφαση

ορίστηκε το Δ.Σ για την περίοδο 2018-2020

 1. Τσαλαμούρας Αθανάσιος Πρόεδρος
 2. Κεράνης Δοξάκης                   Αντιπρόεδρος
 3. Μανασής Μιχάλης       Γραμματέας
 4. Μπουραζάνης Χαράλαμπος Ταμίας
 5. Πατουλίδου Αναστασία Μέλος (Αναπληρωτής Ταμίας)
 6. Τσενέλη Μπρεσιμένια Μέλος (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων - Επικοινωνίας)
 7. Μπαλτά Μαγδαληνή        Μέλος (Υπεύθυνη Χορευτικών τμημάτων - Στολών)

΄΄ ενωμένοι για την διατήρηση των τοπικών μας παραδόσεων ΄΄

 
Περισσότερα Άρθρα...
Ροή Ειδήσεων